Ameerali op ABOP-podium: We gaan elke dag hard werken
24 May 2014, 15:36
foto
Vicepresident Robert Ameerali aan het woord.


De vergadering van de ABOP in het André Kamperveenstadion is druk bezet. Een batterij van sprekers heeft aangegeven dat de 'gele partij' na de verkiezingen van mei 2015 weer in de regering komt. Vicepresident Robert Ameerali merkte op dat er veel is gerealiseerd in de afgelopen vier jaren. Het laatste jaar van de regering zal er hard worden gewerkt. "We gaan zes uur opstaan en om twaalf uur 's avonds slapen", zei Ameerali.

Ameerali legde uit dat iedereen gelijke kansen moet hebben, ongeacht waar ze geboren zijn en waar ze wonen. Hij haalde aan dat de regering onderwijs en woningbouw als prioriteit heeft gesteld. Verder is de kinderbijslag van SRD 3 per maand opgetrokken naar SRD 30. Ameerali merkte op dat assembleelid Marinus Bee van ABOP ook voorgesteld heeft om alle kinderen in aanmerking te doen komen voor kinderbijslag. Nu is er een maximum van vier kinderen per gezin.

De vicepresident riep zijn gehoor op om ervoor te zorgen dat ABOP weer in de regering komt. Hij haalde aan dat er nog veel te doen is. Vijf jaar is niet voldoende om de achterstand weg te werken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May