Grassalco-computers voor politie Para
23 May 2014, 04:00
foto


Staatsmijnbouwbedrijf NV Grassalco heeft aan de politie van het gewest Para acht computers geschonken. De apparaten zijn een schenking van Staatsmijnbouwbedrijf Grassalco. Het bedrijf was benaderd door de gewestelijk politiecommandant Roberto Prade. De districtscommissaris van Para Jerry Miranda heeft de computers gisteren overgedragen.

De schenking is onderdeel van het Corporate Social Responsibility beleid van het bedrijf. Via dit beleid komen diverse activiteiten welke de waarde van de stakeholders vergroten tot uiting, zegt de voorlichting van Grassalco. In eerste instantie wordt gekeken naar initiatieven en projecten van de lokale gemeenschappen waar bedrijfsactiviteiten worden ontplooid.

Onlangs zijn zeven atleten van de atletiek vereniging Tropical Runners (afdeling Klaaskreek, Brokopondo) volledig gefinancierd voor deelname aan de Hampton games die gehouden zijn in Trinidad op 17 en 18 mei 2014. Op deze wijze tracht NV Grassalco iets terug te doen voor met name de ontwikkeling van de jeugd en het district Brokopondo.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May