Verkoop nieuwe T-shirt Dierenbescherming vandaag
10 May 2014, 09:15
foto


Stichting Dierenbescherming Suriname lanceert vandaag tijdens haar Moederdag 'taartenverkoop' het nieuwe DBS T-shirt. Na de succesvolle launch van het ‘Woof!’ shirt, het eerste in de nieuwe T-shirtlijn van de Stichting Dierenbescherming Suriname (DBS) op 1 december 2013, is nu de tijd aangebroken voor het tweede ontwerp in de serie. Speciaal voor Moederdag presenteert de stichting wederom in samenwerking met Readytex nu het ‘EAT – PLAY – LOVE’ T-shirt. Welke dierenliefhebber- en welke moeder- zou zich niet kunnen vinden in deze speelse tekst, die de belangrijkste en leukste kanten van het leven opsomt? En omdat je er ook nog een goed doel mee ondersteunt, is het kopen van dit nieuwe T-shirt meer dan dubbel en dwars de moeite waard!

De stichting stelt zich ten doel alles te doen wat in het belang is van dieren en het dierenleven in Suriname en daar komt aardig wat bij kijken. Het waken tegen mishandeling van dieren, bevorderen dat dieren in gevangenschap, huisdieren, vee, pluimvee, etc., goed worden verzorgd en in diervriendelijke omstandigheden leven, hulp verlenen aan zieke en gewonde dieren bij ongevallen en mensen informeren over het werk van de Stichting, zijn de kerntaken van de DBS.
Hiervoor is de Stichting uiteraard sterk afhankelijk van steun uit de gemeenschap. Daarom organiseert zij jaarlijks een aantal fundraising activiteiten. Vandaag wordt de Moederdag taartenverkoop gehouden.

Verzamelobject
Ook dit nieuwe ontwerp wordt in een beperkte oplage gedrukt en is daardoor net als het ‘Woof!’ shirt, voor alle dierenliefhebbers een bijzonder verzamelobject. "Dus: 'Let’s all ‘EAT – PLAY – LOVE’ en verspreid de boodschap met jouw eigen T-shirt! Dan zorgen wij er samen voor dat ook het verwaarloosde Surinaamse dier de kans krijgt om hetzelfde te doen", zegt de stichting.

De opbrengsten van de fundraising activiteiten en dus ook die van de verkoop van de T-shirts komen de belangrijkste werkzaamheden van de DBS ten goede. Een daarvan is het geven van voorlichting omdat veel van de verwaarlozingsgevallen voortkomen uit onwetendheid. Daarnaast is ook belangrijk het tijdelijk opvangen van honden en katten in het asiel. Daar krijgen de dieren behalve eten en drinken ook de nodige medische zorg.

De Moederdag taartenverkoop van de Stichting Dierenbescherming Suriname wordt vandaag gehouden van 10:00 - 13:00 uur bij Choi Noord aan de Commissaris Thurkowstraat/Tweekinderenweg. De T-shirts zijn vanaf 12 mei tevens te koop bij Readytex aan de Maagdenstraat.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May