Website gelanceerd voor deelname aan summit
09 May 2014, 04:00
foto
Minister van Onderwijs en Volksontwikkeling, Ashwin Adhin.


De website voor de Global Leadership Summit te Suriname is gelanceerd door minister Ashwin Adhin van Onderwijs en Volksontwikkeling. Meer dan 170.000 leidinggevenden doen wereldwijd mee aan de twee dagen durende vergadering in juli. De grootste bijeenkomst vindt plaats in Chicago in de Verenigde Staten. In meer dan 92 landen zullen er activiteiten plaatsvinden. In Suriname zullen de presentaties van de grote sprekers in Chicago te zien zijn in theater Thalia.

The Global Leadership Summit stimuleert sinds 1992 leiderschap. Het is een platform om ideeën uit te wisselen en te leren van leidinggevenden over de gehele wereld, zegt de voorlichting van Minov.

“Suriname is een land met immense potentie op de gebieden van menskracht en natuurlijke hulpbronnen. Het land heeft leiders nodig die op een gezonde manier leiding willen geven binnen de gezinnen, het onderwijs, de overheid, het bedrijfsleven, de organisaties en de spirituele groepen om de aanwezige potentie tot ontwikkeling te brengen”, zei Adhin bij de lancering van de website. Zijn advies aan jonge leiders was om te investeren in zichzelf als leider om zodoende in de steeds veranderende omgeving te kunnen functioneren.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May