Nursing: Samen, Sterker, Beter en Stappen vooruit
12 May 2014, 01:00
foto


(Aangeboden)

Vandaag vieren Surinaamse verpleegkundigen en verzorgers, net als hun collega’s wereldwijd, de Internationale Dag van de Verpleging.
Het internationaal thema dit jaar is: Nurses a force for change; a vital resource for health. De Vereniging van Verpleegkundigen in Suriname (VVS) gaat ook dit jaar met verschillende activiteiten de Internationale Dag van de Verpleging vieren.

In Suriname werken ongeveer 1800 vrouwen en mannen in de verpleging en verzorging; ze werken dag en nacht het hele jaar door. Wanneer we over nursing spreken, bedoelen we al deze vrouwen en mannen.
Onze collega’s in nursing Suriname zijn intelligente, krachtige, hartelijke en oplossingsgerichte mensen. Ze zijn toegewijd en trouw aan hun beroep. Ze dragen patiënten op handen en zijn trouw aan de Surinaamse gemeenschap.
Hun intelligentie, kracht, hartelijkheid en oplossingsgerichtheid; hun beroepstoewijding en beroepstrouw, zijn kwaliteiten die onze gezondheidszorg draaiende en onze gezondheid in stand houden.

Surinamers zijn trots op al deze vrouwen en mannen!
Dat merkt de Vereniging van Verpleegkundigen in Suriname elke dag.
Dat hebben we dit jaar in het bijzonder gemerkt met de viering van het feit dat de VVS op 22 januari van dit jaar, veertig jaar bestond!
We hebben dit gevierd in grote dankbaarheid, en de blijken van waardering vanuit de gemeenschap en in vele vormen hebben ons bijzonder gesterkt.
De Vereniging van Verpleegkundigen in Suriname is alle verpleegkundigen en verzorgers in Suriname en de hele Surinaamse gemeenschap zeer erkentelijk.

Verpleegkundig Suriname: Een onmisbare schakel


Hospitals cannot do well without them!
Geen ziekenhuis ter wereld kan zijn zorgproductie veilig, verantwoord en kostenefficiënt leveren, zonder vakbekwame en mondige verpleegkundigen. Ook Surinaamse ziekenhuizen niet. Voor verbetering van onze ziekenhuiszorg, telt iedere schakel!

Met uw steun en vertrouwen, en met de zegen van de Almachtige, gaan we door, en zijn we voor Suriname: A force for change in healthcare and a vital resource for health in our community.

Beste verpleegkundigen en verzorgers van Suriname, lieve kondreman,
Happy Nurse Day 2014!


Liefda Somo, RN
President VVS
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May