16-jarige brengt oom dodelijke steek toe
05 May 2014, 00:00
foto


Een 16-jarige neef M.L. heeft zondag zijn 45-jarige oom, Edmundo Langaman, een messteek dwars door zijn keel toegebracht. De man kwam net thuis en was voor de deur op zijn bromfiets. Hij werd volkomen verrast door deze aanval en kon zich niet verzetten. Hij zeeg ter plekke neer en gaf de geest.

Familieleden van het slachtoffer vertellen dat er tussen neef en oom een ruzie ontstaan is de vorige week te Galibi tijdens een 'dede oso'. De oom die soldaat is, had zijn neef die bij hem inwoont aan de Slangenhoutstraat, tot orde geroepen op Galibi tijdens de rouwplechtigheden. De neef was toen stomdronken en ging danig tekeer waardoor de oom hem met een paar klappen tot orde heeft geroepen.

De familie vermoedt dat de directe aanleiding tot deze daad de aframmeling is geweest op Galibi. De neef kwam zondag aan, terwijl de oom een paar dagen eerder in de stad was. Ooggetuigen vertellen dat omstanders uiteindelijk het mes van de jongen hebben afgepakt. Hij probeerde nadat hij de fatale steek had toegebracht te vluchten. Door tussenkomst van de vader is de dader overgedragen aan de politie. De politie heeft na afstemming met het Openbaar Ministerie het ontzielde lichaam in beslag genomen voor obductie.

Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May