RGD onthult nieuw logo
23 Apr 2014, 07:00
foto
Het nieuwe logo van de RGD.


De stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD) heeft dinsdag haar nieuw logo in gebruik genomen. Het gezicht van de mens in een cirkel betekent dat de mens centraal staat. De groene kleur van het logo betekent nieuw leven, groei en bloei, vertelt de directeur van de RGD, Maaltie Sardjoe.

De onthulling van het nieuwe logo is onderdeel van het vijfjarig strategisch plan dat is opgesteld in november 2013. Binnen drie tot zes maanden moeten de RGD-poliklinieken ook voorzien zijn van dit nieuwe logo. Het oude logo dateert van 1991 en is ruim 15 jaren in gebruik geweest.

Het nieuwe logo is ontworpen door Sharona Samoedj, een van de verpleegkundigen van de RGD die meedeed met een prijsvraag. Zij heeft als beloning hiervoor een weekend package in Berg en Dal gekregen. Volgens de voorzitter van het stichtingsbestuur, John Goedschalk, is met de onthulling van dit logo invulling gegeven aan een van de punten van de missie en visie, namelijk steeds de dienstverlening te verbeteren op een vernieuwende en innovatieve manier.

ASP
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May