Prekash wint van Flamingo in Lidbondentoernooi Regio West
31 Mar 2014, 06:00
Het team van Prekash van de Nickerie Voetbal Bond

Prekash, de 2e ploeg in de Lidbondentoernooi, die de Nickerie Voetbal Bond, vertegenwoordigt, heeft met 3-1 gewonnen van Flamingo, de semi-kampioen van de Coronie Sport Bond. Bij de voortzetting van het negende SVB-Integra Port Service/DP World Lidbonden-toernooi in Regio West op zondag, namen deze ploegen het op tegen elkaar.
De ruststand was 1-1.

Het enige doelpunt van Flamingo werd in de 12e minuut gescoord door Lionel Gefferie. Prekash nam daarna geleidelijk de wedstrijd over. In de 30e minuut lukte het Giovani De La Fuente de stand op gelijke hoogte te brengen 1-1.
Niet lang daarna in de 33e minuut kreeg De la Fuente een penalty toegewezen, maar hij faalde vanaf de 11 meter stip, doelman Orlando Bend kon de penalty stoppen. De twee verenigingen zochten de kleedkamers op bij een stand van 1-1. Na de rust bleef Prekash combineren en het lukte De la Fuente in de 60e minuut op zijn ploeg op 2-1 te brengen. Kort voor het einde is het zwoegen van De la Fuente beloond met een hattrick, want hij scoorde zijn derde doelpunt in de 89e minuut.
De spelers Faizel Ost en Mario Monkou van Flamingo werden rood gekleurd en nog vier anderen zijn geel gekleurd.
Aan de zijde van Prekash kregen drie spelers de gele kaart.

Volgens de trainer van Flamingo, Cleon Vroom is hij niet verrast met de nederlaag. Hij zegt dat zijn spelers niet komen opdagen voor de oefeningen en als je niet oefent is dit het resultaat. Vanaf de reguliere competitie is afgesloten zijn de jongens niet komen opdagen voor een training.

De uitslagen van de andere wedstrijden gespeeld in het Lidbondentoernooi op zaterdag gespeeld zijn: