The Rightous wint van De Ster in Lidbondentoernooi
30 Mar 2014, 05:00
Het team van The Rightous uit Coronie

The Rightous, kampioen van de Coronie Sport Bond, heeft met 1-0 gewonnen van De Ster, kampioen van de Nickerie Voetbal Bond. Bij de voortzetting van het negende SVB-Integra Port Service/DP World Lidbonden-toernooi in Regio West namen deze ploegen het op tegen elkaar. The Rightous won de wedstrijd met 1–0. De ruststand was 0–0.

Het doelpunt van The Rightous werd gescoord door Jannai Gonsalves. Hij wist in de 55e het winnend doelpunt te scoren na een combinatie.
De Ster kreeg in deze wedstrijd twee scoringskansen, maar die werden niet benut. De eerste droomkans was in de 9e minuut toen Newien Narain de doelman van The Rightous, Jerry Slagveer, omspeelde en de bal terug speelde voor Romano Wonokarijo die de bal naast het doel trapte. De tweede kans was in de 74e minuut toen Arief Wongsopawiro een opgelegde kans had om de stand op gelijke hoogte te brengen. Hij trapte de bal keihard over het doel.

De uitslagen van de andere wedstrijden gespeeld in het Lidbondentoernooi op zaterdag gespeeld zijn: