De Stem deelt ervaringen met gelijkgestemde groepen
24 Mar 2014, 20:00
foto
Pastoor Joany Lansdorf-Watkin van Stichting De Stem in gezelschap van Trevelcha Bouterse, Stefania Mamie en Apostel Paulette Boschmans van Powerhouse Ministries uit Nederland die op oriëntatiebezoek zijn in Suriname. Verder op de foto Apostel Carlo Lansdorf, staflid Brigitta Liefde en waarnemend directeur Barbara Lont van Stichting de Stem.


Vertegenwoordigers van Powerhouse Ministries uit Nederland oriënteren zich tot 12 april landelijk bij meerdere volle evangelie gemeenten in Suriname. Onder leiding van apostel Paulette Boschmans is de groep nu op bezoek bij Stichting De Stem, het christelijke rehabilitatiecentrum voor alcohol – en drugsverslaafden. Deze stichting werkt onder de paraplu van Kinderen van het Licht Ministries, legt pastoor Joany Lansdorf-Watkin van deze gemeente uit.

De Stem haalt in binnen- en buitenland banden aan met werkgroepen, instituten en organisaties die maatschappelijke activiteiten en programma’s uitvoeren. Lansdorf-Watkin gaf de gasten op 21 maart een uiteenzetting over het programma en de activiteiten van De Stem. De Powerhouse Ministries vertegenwoordigers zullen tijdens hun bezoek kennis en ervaring delen, netwerken en samenwerken bij het uitvoeren van grensoverschrijdende christelijke en maatschappelijke activiteiten en programma’s.

Lansdorf-Watkin ziet duidelijke raakvlakken met het werk van Powerhouse. Maatschappelijke, dienstverlenende, educatieve en algemeen vormende activiteiten vormen onderdeel van de programma’s waarmee beide gemeenten zich bezighouden, geeft zij aan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May