Corinthiërs wint van Prekash in Lidbondentoernooi
24 Mar 2014, 03:20
De ploeg van Corinthiërs (archieffoto)

Corinthiërs, kampioen van de Wageningse Sport Bond, heeft met 3-2 gewonnen van Prekash, die op de plaats van Santos de Nickerie Voetbal Bond vertegenwoordigt. Bij de voortzetting van het negende SVB-Integra Port Service/DP World Lidbonden-toernooi in Regio West namen deze ploegen het op tegen elkaar. De ruststand was 1–0 voor Prekash.

Het eerste doelpunt werd door Quincy Budram van Prekash gescoord in de 11e minuut. Na de rust was het Giovany De La Fuente van Prekash die in de 55e minuut de stand bracht op 2-0. Niet lang daarna nam Corinthiërs de wedstrijd over, Rodney Hope verkleinde de achterstand in de 68e minuut en bracht de stand op 2-1. In de 77e minuut was het andermaal Hope die de gelijkmaker inschoot 2-2. Toen iedereen dacht dat de wedstrijd gelijk zou eindigen scoorde Henky End van Corinthiërs in de 90e minuut het winnende doelpunt.
Er werden in totaal drie gele kaarten getoond aan de spelers, Prekash kreeg 2 en Corinthiërs kreeg 1.
De publieke belangstelling was goed.

De uitslagen van de andere wedstrijden gespeeld in het Lidbondentoernooi op zondag zijn: