KTPI doet haar intrede in Coronie
23 Mar 2014, 19:00
foto
KTPI-voorzitter Willy Soemita installeert een kern in Coronie.


De KTPI, die 65 jaar bestaat, heeft nu haar intrede gedaan in Coronie. Partijvoorzitter Willy Soemita heeft zaterdag een kern geïnstalleerd in dit district. De politicus merkte op dat de KTPI vanaf nu actief aanwezig is in Coronie en van plan is een rol van betekenis te vervullen.

De KTPI zegt dat deze vergadering is gehouden op initiatief van de plaatselijke bewoners. Binnen een week is een kern opgezet onder leiding van Wilgo Cruden. Hoofdbestuurslid Ingrid Wouden riep de vrouwen op om niet stil te blijven zitten maar actief mee te doen aan de politieke activiteiten. "U moet zelf werken aan de ontwikkeling van uw district. U moet ook opkomen voor uw rechten", zei Wouden, die tweede penningmeester van de KTPI is.

Ondernemerschap stimuleren
Penningmeester Iwan Ganga ging in op de verschillende taken en verantwoordelijkheden van het kernbestuur. Ü bent vanaf nu de vertegenwoordiger van de partij in uw district. Het is uw taak om de partij uit te dragen en de idealen en visie van de partij te verdedigen en te verkondigen, zei Ganga. Hij waarschuwde ook de mensen om geen soloacties te ondernemen maar alles te doen in overstemming met het hoofdbestuur.

Soemita riep zijn gehoor op om zich niet te laten leiden door politici die populistische uitspraken doen en hun beloftes niet waar kunnen maken. "Coronie heeft potentie als we kijken naar de rijstbouw, visserij, landbouw, veeteelt."Dit moeten we uitwerken in het voordeel van de gemeenschap van Coronie", zei Soemita. Hij merkte op dat de KTPI een brede denkwijze als het gaat om de ontwikkeling van de toerisme, bijenteelt, veeteelt, landbouw en rijstbouw in het district. De KTPI wil ondernemerschap stimuleren, want te veel mensen zijn ambtenaar. Soemita merkte op dat Coronie belangrijk is, daarom moet de ontwikkeling van het district opgenomen worden in het programma van de combinatie met wie de KTPI in zee zal gaan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May