De Ster begint Lidbondentoernooi met winst
23 Mar 2014, 10:00
Eerste doelpunt van De Ster, gescoord door Romano Wonokarijo.

De Ster, kampioen van de Nickerie Voetbal Bond, heeft met 4-0 gewonnen van Tuna, semikampioen van de Wageningse Sport Bond. Bij de start van het negende SVB-Integra Port Service/DP World Lidbonden-toernooi in Regio West namen deze ploegen het op tegen elkaar. De Ster won de wedstrijd met 4–0. De ruststand was 1–0.

Het eerste doelpunt van De Ster werd gescoord door Romano Wonokarijo. Uit een corner wist hij het leder in te koppen in de 29e minuut. Met deze score zijn de ploegen de rust ingegaan. Na de rust was het Newien Narain die het net vond in de 55e minuut. Henk Godliep maakte in de 75e minuut geen fout en bracht de stand op 3-0. De ingevallen Arief Wongsopawiro maakte het laatste doelpunt voor zijn team, 4-0. Er werden in totaal twee gele kaarten getoond aan de spelers, elk team kreeg twee.

Trainer Steven Sabajo van Tuna zegt dat hij met een jonge ploeg zit. Twee van zijn aanvallers heeft hij niet kunnen inzetten tijdens deze wedstrijd vanwege blessures. Hij hoopt dat de spelers voor de eerstvolgende wedstrijd wel fit zijn, zodat hij die wedstrijd kan winnen. Hij geeft aan dat De Ster een ervaren ploeg is en daardoor de wedstrijd heeft kunnen omzetten in winst.

De uitslagen van de andere wedstrijden gespeeld in het lidbondentoernooi op zaterdag gespeeld zijn;