CFU eens met protest IMT
21 Mar 2014, 03:00
foto


Secretaris generaal Damien Hughes van Caribische Voetbalunie CFU heeft opdracht gegeven om het team van Inter Moengo Tapoe (IMT) terstond een betere accommodatie aan te bieden in Haïti. De landskampioen heeft bij de Surinaamse Voetbal Bond (SVB), de CFU en de minister van Sportzaken van Haïti geklaagd over de faciliteiten. Directeur Gordon van Sichem van de SVB heeft contact hierover gemaakt met de CFU.


Hughes heeft aan het organiserend land meegedeeld dat IMT beneden de gestelde standaarden is gehuisvest. Beloofd was om het team beter te accommoderen. De voetbalclub stuurde een protest met tien foto's van de locatie waar 23 leden zijn ondergebracht. De sanitaire voorzieningen en elektriciteit laten te wensen over. De club voelt zich van de buitenwereld afgesloten omdat ook internetfaciliteiten en televisie ontbreken.

De voetbalclub van Trinidad & Tobago is op hetzelfde complex veel beter gehuisvest. Starnieuws verneemt van IMT uit Port-Au-Prince dat koortsachtig gezocht werd naar een betere huisvesting. De clubkampioenschappen beginnen vandaag. De landskampioen zegt onder protest deel te nemen aan de wedstrijden. De CFU vindt eveneens dat de behandeling die IMT heeft gekregen, niet onaanvaardbaar. Tijdens de inspectie een maand geleden was een andere locatie afgesproken. Hughes heeft zijn kritiek niet onder stoelen of banken gestoken.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May