Prekash vervangt Santos in SVB-toernooi
16 Mar 2014, 12:00
foto
Santos heeft vorige week zondag op 9 maart het semi-kampioenschap behaald.


Santos zal de Nickerie Voetbal Bond (NVB) niet meer vertegenwoordigen in het lidbonden toernooi van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). Het team van Santos is tijdens de voetbalcompetitie van NVB semi-kampioen is geworden.

In het SVB-toernooi dat zaterdag start, zal Prekash de plaats van Santos innemen. Prekash is op de derde plaats geëindigd tijdens de NVB-voetbalcompetitie. In een brief naar de NVB heeft Santos aangegeven dat hij door interne problemen niet kan deelnemen aan het SVB-lidbonden toernooi.

Leslie Leysner heeft namens Santos gezegd dat zaken binnen de ploeg eerst moeten worden opgelost. Een ledenvergadering vrijdag is helemaal uit de hand gelopen. Reden voor het Santos-bestuur om te beslissen dat hij niet meedoet aan het toernooi. Een Santos-speler is in verzekering gesteld voor vernieling van de trofee die de ploeg heeft behaald tijdens de NVB-competitie.

Het SVB-toernooi start op 22 maart in Wageningen. NVB-kampioen De Ster zal het opnemen tegen semi-kampioen Tuna van de Wageningen Sport Bond (WSB). Prekash zal daarop zondag uitkomen tegen WSB-kampioen Corinthiers.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May