Slachtoffer in been geschoten door roversbende
15 Mar 2014, 15:00
foto


Enkele rovers hebben gisteren op de weg naar Patamacca een beroving gepleegd. Drie personen, onder wie een Braziliaanse die richting Moengo koerste, werden beroofd. Dit gebeurde ter hoogte van Pakira nabij de kruising met de weg naar Langa Tabiki. Tijdens deze roofoverval van vermoedelijk een Braziliaanse bende, is op een van de slachtoffers bij een vluchtpoging in zijn been geschoten.

De personenauto werd gesommeerd te stoppen. De slachtoffers zijn onder bedreiging met een vuistvuurwapen meegesleurd in het nabije bos. Hier werden ze gekneveld en beroofd van ruim SRD 8000 en 60 gram goud. Een van de slachtoffers zag kans te ontsnappen. Er werd op hem geschoten, waarbij hij geraakt is in zijn been. Hij vond een lift en deed aangifte bij politiestation Moengo. De man werd later per eigen gelegenheid vervoerd naar de Frans-Guyana voor medische behandeling.

Politie-inspecteur John Korendijk van dit gewest bevestigt deze roofoverval. Hij zegt dat de politie hard bezig is te werken aan de aanhouding van deze bende. Het Arrestatie Team is in samenwerking met de politie van Moengo nu in het gebied. De surveillance is opgevoerd in de omgeving.

Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May