Grootscheepse razzia werpt vruchten af
09 Mar 2014, 15:00
foto
De fijnwegers en geld die de politie heeft aangetroffen tijdens de razzia. (Foto: KPS)


Politie eenheden hebben ondersteund door militairen een grootscheepse razzia gehouden in het blok Hoogestraat en Fredericistraat. De Johan Adolf Pengelstraat, de Dr. Sophie Redmondstraat, de Fred Derbystraat en de Drambrandersgracht waren gistermiddag rond 18.00 uur afgezet. De actie was gericht op het pand nabij de kruising van de Hoogestraat en de Fredericistraat.

Meer dan 100 gewapende politieagenten en militairen hebben deelgenomen aan deze actie. Het verrassingseffect van deze actie is niet uitgebleven. Het resultaat was 4 aanhoudingen en in beslagname van 12 kilo marihuana. Er zijn ook 6 fijnwegers, verpakkingsmateriaal, twee kettingzagen, een witte montain bike en een video recorder in beslag genomen. Ook het geld dat was aangetroffen is in beslag genomen. Volgens de politie komt de drugs waarschijnlijk uit het binnenland.

In de lijn met de pas aangekondigde actie van Justitie-minister Edward Belfort om vooral de criminaliteit hard aan te pakken, zullen drugshaarden en heilige huisjes worden ingetrapt. De actie van zaterdagmiddag was bedoeld om gezochte criminelen te vinden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May