Doerga vindt presentatie programma 'leerrijk'
09 Mar 2014, 06:00
foto
Het eerste programma met assembleelid Harish Monorath.


Sammy Doerga en zijn crew zijn druk bezig met de tweede editie van 'Door de Bank' die vandaag om 12 uur live wordt uitgezonden via Sangeet Mala. "Mijn eerste ervaring als presentator was erg leerrijk, want ondanks de maandenlange voorbereidingen gaan de zenuwen je toch parten spelen als het moment aanbreekt. Het is een live programma, dus je moet het gelijk goed doen. Maar je hebt niet alles in de hand, want soms kan de techniek je ook in de steek laten", vertelt Doerga aan Starnieuws.

Terugblikkend op de eerste uitzending, zegt hij dat het toch redelijk vlot gegaan is, ondanks een paar schoonheidsfoutjes. "Ik hoop dat ik na een viertal uitzendingen mij toch redelijk op mijn gemak zal voelen waardoor de voorbereidingen ook vlotter zullen gaan, want je bent toch met je team de hele week bezig om alles op tijd klaar te krijgen. Hopelijk zal ik 'vandaag veel minder last hebben van de zenuwen dan de eerste keer. We hebben enorme steun ontvangen, echt buiten verwachting, ook massale reacties via sms, telefoon, mail en Facebook die wij nog steeds ontvangen. Helaas heb ik nog weinig tijd gehad om op alles te reageren, omdat de voorbereidingen voor een uitzending veel tijd kosten", zegt Doerga.

De presentator is blij met de kijkdichtheid en de reacties. Hij benadrukt dat 'Door de Bank' een onafhankelijk, neutraal en objectief programma is "en we zullen heel kritisch zaken aanpakken. Het programma is voor eenieder bedoeld. "Wat politiek betreft, is het ons streven om politici te laten inzien dat samenwerking de beste oplossing is voor de ontwikkeling van Suriname". Vandaag is behalve vaste gast Guillermo Samson ook assembleelid Marinus Bee (ABOP) aanwezig.

Door de Bank begint 12.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Het is te volgen op Sangeet Mala Televisie kanaal 26 en Peoples Radio Paramaribo 100.1 FM.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May