SRD 30.000 voor Moengo voetbalkampioen TOK
04 Mar 2014, 14:00
foto
Ronnie Brunswijk overhandigt de bijkans twee meter trofee aan voetbalvereniging TOK. Captain Ivan Pinas neemt de prijs in ontvangst.


Ronnie Brunswijk, voorzitter van de Moengo Sport Bond, heeft de nieuwe kampioen TOK SRD 30.000, een bijkans twee meters hoge trofee en acht ballen geschonken. Semikampioen SV Peto ontving SRD 10.000 en vijf ballen, terwijl OVS Sport Vereniging die op de derde plaats eindigde, drie ballen en een trofee kreeg.

De topscorer en minst gepasseerde doelman kregen elk SRD 1000 en een wisseltrofee. Angelo Sjonko van TOK is de minst gepasseerde doelman en tot topscorer is uitgeroepen Richano Akoete van Zinkampoe. Brunswijk overhandigde de trofee aan de kampioen, terwijl minister Alice Amafo van Sociale Zaken en Volkshuisvesting de eer had om de prijzen aan de semikampioen uit te reiken.

De prijsuitreiking vond zondag plaats na spannende ontmoetingen, waarbij de top drie van Moengo Sport Bond werd bepaald. Het Moengostadion was tot de nok gevuld. Van alle kanten vuurden de supporters hun favorieten aan. Brunswijk is blij met het verloop van de competitie. Het bestuur heeft het volgens hem het goed gedaan maar ook de ploegen en supporters verdienen een compliment. De competitie is gesponsord door Brunswijk.

Ala-D Media
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May