Bromfietser overleden aan gevolgen aanrijding (update)
01 Mar 2014, 20:20
foto
De 'grill' van de Toyota Brevis. (Foto: KPS)


Petrus Krak (56) is in het ziekenhuis overleden aan de verwondingen die hij heeft opgelopen. Hij werd op 25 februari op de hoek van de Tourtonnelaan en de Masonstraat aangereden door een personenauto. Daarbij raakte Krak, die op een bromfiets zat, zwaar gewond.

Na de aanrijding is de autobestuurder doorgereden en heeft het slachtoffer in hulpeloze toestand achtergelaten. De 'grill' van de auto is losgeraakt en op de plaats van de aanrijding aangetroffen door de politie. Het gaat om een 'grill' van een Toyota Brevis, meldt de politievoorlichting.

De Toyota Brevis is intussen achterhaald en in beslag genomen. De eigenaar van de auto is ondergedoken. De recherche unit van het bureau Centrum onderzoekt deze zaak. Er wordt gewerkt aan de aanhouding van de auto eigenaar die vermoedelijk de auto bestuurde toen de aanrijding plaatsvond.

Wie informatie heeft over deze aanrijding, mag deze doorgeven aan de politie van het ressort Centrum op de telefoonnummers 477777 of 478151 of aan de Centrale Meldkamer van de politie op het telefoonnummer 115.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May