KTPI houdt 'opo yari feestbijeenkomst' in Tamanredjo
28 Feb 2014, 16:30
foto


De KTPI houdt zaterdagavond haar 'opo yari feestbijeenkomst' in Tamanredjo. "Wij zullen op de bijeenkomst ingaan op de algemene politieke situatie. Aangekondigd zal worden dat de KTPI met verschillende partijen besprekingen voert over de komende verkiezingen. Er zal ook een evaluatie gepresenteerd worden", zegt voorzitter Willy Soemita aan Starnieuws.


Soemita kondigt aan dat ondervoorzitter Oesman Wangsabesari ook van de partij zal zijn. Nadat de rechtszaken zijn ingetrokken, hebben de KTPI'ers de gelederen gesloten. Soemita zegt dat er nog een structurenvergadering gehouden zal worden om verslag te doen van de recente ontwikkelingen. Wangsabesari is weer opgenomen in het hoofdbestuur. Soemita zegt blij te zijn dat de eenheid in de partij is hersteld. Dit geeft de KTPI een betere onderhandelingspositie.

De KTPI heeft nog niet besloten met wie ze in zee zal gaan in 2015. "Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met de Mega Combinatie tot de verkiezingen. De structuren zullen uiteindelijk besluiten hoe we de komende verkiezing ingaan. Dit zal voorgelegd worden aan hen zodra zaken duidelijker zijn", zegt Soemita.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May