Criminelen schieten op man en mishandelen zijn vrouw
26 Feb 2014, 01:00
foto


Twee criminelen hebben dinsdagochtend omstreeks half acht een brute overval gepleegd aan de Industrieweg-zuid, waar ze de heer des huizes, Samiepersad Bhageloe een kogel onder zijn kin hebben gejaagd en diens vrouw Dhanwati Bhageloe flink hebben mishandeld. Bhageloe ligt in het ziekenhuis maar verkeert buiten levensgevaar. Zijn vrouw durft niet naar huis te gaan en slaapt bij familieleden.

"Toen ik mijn deur omstreeks half acht opendeed, waren die criminelen al binnen. Ze hebben aan me getrokken en me gesleept naar de voorkamer waar ze me om geld en sieraden vroegen. Toen ik zei dat ik niet wist waar ze waren, hebben ze me geschopt, hielden ze een schroevendraaier op mijn buik en vroegen naar me man, die nog sliep. Ze zijn mijn man gaan halen. Die schrok zich een ongeluk en gaf een klap aan een van de criminelen. Deze had een pistool en sloeg toen met de kolf op het hoofd van mijn man. Hij rende weg en schreeuwde om hulp vanuit het balkon. Toen heeft die crimineel op hem geschoten'', vertelt het slachtoffer. Ze zegt dat nadat de criminelen zagen dat de man hen niet kon helpen om aan de sieraden en geld te komen, ze haar hebben gesleept naar een van de kamers waar de lades werden opengetrokken.

''Op een gegeven moment ben ik weggeglipt naar buiten en rende naar Omoe naast voor hulp. Die kwam met een houwer maar schrok toen hij wapens zag en gaf me de ruimte te bellen naar de politie''. Dhanwati Bhageloe zegt dat ze niet weet wat er in de tussentijd met haar man was gebeurd. Nadat zij kans zag weg te rennen, namen de criminelen de benen, maar gingen ervandoor met geld en sieraden. ''Wij moesten op eigen houtje naar de Spoedeisende Hulp waar de arts een kogel vond bij de slokdarm van mijn man, nadat er foto's waren gemaakt. Nu ligt hij in het ziekenhuis, maar ik ben bang om naar huis te gaan''. Ze zegt dat ze voor de vierde keer is beroofd. De hele buurt heeft volgens haar last van inbraken en berovingen waartegen niet kordaat zou worden opgetreden. Het slachtoffer zegt dat ze behoefte heeft aan psychologische begeleiding.

ASP
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May