NDP Nickerie installeert grootste kern op Zeedijk
25 Feb 2014, 22:00
foto
Rashied Doekhie installeert de kern van Zeedijk.


De Nationale Democratische Partij (NDP)heeft maandagavond een grote kern geïnstalleerd in het ressort Westelijke Polder (Zeedijk). De kern Zeedijk staat onder leiding van Brian Kenton. Zeedijk staat bekend als het bolwerk van Pertjajah Luhur. De kern bestaat uit dertig leden, van wie de helft uit vrouwen bestaat.

Rashied Doekhie, de campagneleider van Nickerie voor de verkiezingen van 2015, installeerde de kern op een druk bezochte vergadering. Na de installatie hebben diverse sprekers het woord gevoerd. Vijf voetballers werden voorgedragen door het ressort om gehuldigd te worden als beloning voor hun voetbalprestaties in de afgelopen veertig jaren. Ze kregen uit handen van Doekhie een plakkaat, oorkonde, een enveloppe met inhoud en een tas met levensmiddelen.

Samaon Kramiwitana, een van de gehuldigden bedankte de NDP voor deze waardering die zij voor de gewezen sporters heeft getoond. Na de installatie werden de benen losgegooid op de tonen van twee muziekformaties ter herdenking van 25 februari 1980.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May