NDP Nickerie installeert 21e kern in zes weken
23 Feb 2014, 21:00
foto
Installatie kern H.N.van Dijkstraat.


De Nationale Democratische Partij (NDP) heeft zaterdagavond twee kernen geïnstalleerd in de Van Pettenpolder. Een vrouwenkern onder leiding van Lekradji Mansaram en een kern met Sudhir Ramautar als voorzitter. 170 mensen bezochten de vergadering.

Rashied Doekhie, de campagneleider van Nickerie voor de verkiezingen van 2015, heeft de kernen geïnstalleerd. Hij vroeg de aanwezigen om samen de twijfelaars en degene die voor het eerst gaan stemmen zo goed mogelijk te mobiliseren, zodat ze hun keuze kunnen maken om op de grote partij te stemmen. Hij gaf aan dat andere partijen geen kerninstallatie kunnen houden zolang de voorzitter van de partij niet uit Paramaribo kan komen.

Volgens Doekhie hebben de lokale leiders geen boodschap voor hun gehoor of dat de mensen gewoon niet opkomen. Bij de NDP Nickerie is er nagenoeg elke avond een kerninstallatie door de afdelingsvoorzitter, Bisnoepersad Dalloesingh of het hoofdbestuurslid Doekhie. Vanavond vindt er een kerninstallatie plaats aan de Krabbenweg en morgen is Zeedijk aan de beurt.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May