Somohardjo ingenomen met manifestatie in Nickerie
23 Feb 2014, 17:00
foto
Een deel van de achterban van PL op de vergadering in Nickerie.


De voorzitter van Pertjajah Luhur (PL), Paul Somohardjo, is bijzonder tevreden met de opkomst van zijn achterban in Nickerie. Bij de Henarbrug werd de delegatie uit de stad zaterdag opgewacht door partijgenoten. In een lange optocht werd gereden naar Nieuw Nickerie. Somohardjo kondigde aan een derde blok te zullen vormen als alternatief voor Nieuw Front en de NDP.

Somohardjo gaf aan dat Nickerie heel belangrijk is voor zijn partij. Het gaat om een agrarisch district dat zorgt voor de voedselproductie. De politicus merkte op dat de PL al de jaren is blijven werken in Nickerie en niet een verkiezingspartij is. In het westelijk district heeft de PL een communicatiecentrum, een bejaardentehuis en een activiteitencentrum. Hij haalde aan dat PL een sociaal bewogen partij is.

"Wij weten dat we met de steun van niet-javanen de zetel in Nickerie hebben gewonnen", zei Somohardjo die zijn ondersteuners hiervoor bedankte. De politicus legde uit dat de partij is gegroeid en de tweede zetel in Nickerie volgens hem haalbaar is. Hij herhaalde dat indien de tweede zetel binnen is, de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij uit Nickerie afkomstig zal zijn in de nieuwe regering. Volgens Somohardjo zal er samengewerkt moeten worden met de PL om een regering te kunnen vormen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May