Sporthal Tammenga wordt vóór mei 2015 gerenoveerd
23 Feb 2014, 02:00
foto
President Desi Bouterse en zijn echtgenote Ingrid met de cd. Rechts de artiest Denvelo. (Beeld: René Gompers)


President Desi Bouterse belooft dat de sporthal van Tammenga zal worden gerenoveerd. Minister Ismanto Adna van Sport- en Jeugdzaken zei op een bijeenkomst zaterdagavond in het ressort dat hij niet het gras voor de voeten van de president wilde wegmaaien. Hij hield een korte toespraak en zei dat de president en hij op één lijn zijn over het jeugd- en sportbeleid. Elke dag wordt nagegaan wat er meer voor jongeren kan worden gedaan.

Initiatiefnemer van de vergadering, de NDP'er Harold Anches, merkte op dat er vijftien jaar stilstand was in Tammenga, tijdens de periode van het Nieuw Front. Veel zou zijn verwaarloosd en de sporthal is dringend aan renovatie toe. Hij merkte op dat er geloof is in de president en dat veel mensen uitgekeken hebben naar deze dag. Hij zei dat Nieuw Front bijennesten gekweekt heeft in Tammenga. Anches noemde VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi de 'bijenkoning'. De bijennesten van Tammenga zullen worden vernietigd en Nieuw Front hoeft niet meer te komen naar Tammenga, zei Anches.

Bouterse beloofde dat de sporthal vóór de verkiezingen van 2015 zal worden gerenoveerd. Er zal ook gezorgd worden voor onderhoud van de sporthal. De president had ook oor voor de problemen die aangekaart werden door schoolleider van O.S. Tammenga Brigitte Nelstein-Zuiverloon. De president kreeg van de artiest Denvelo (Dwight Emanuels) een cd aangeboden waarop hij lof toezwaait aan Bouterse. Denvelo merkte op dat hij acht maanden lang de berichten in de media heeft gevolgd en daarna het lied heeft gemaakt. Bouterse zei zich vereerd te voelen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May