Contract Staatsolie directeur Waaldijk opnieuw verlengd
21 Feb 2014, 16:00
foto
Algemeen directeur van Staatsolie, Marc Waaldijk.


Het contract van Staatsolie directeur Marc Waaldijk is opnieuw verlengd. Hij blijft tot september de leiding hebben van het staatsbedrijf. De arbeidsovereenkomsten van drie directeuren zouden verlopen in het eerste kwartaal van dit jaar. De regering als aandeelhouder heeft besloten een gefaseerde afbouw door te voeren. Er zijn belangrijke projecten op dit moment in uitvoering.

De arbeidsovereenkomst van de director Production & Development, Glenn Sairras wordt per 28 februari beëindigd. Per 1 maart is met de tijdelijke waarneming belast Wim Dwarkasing, Deputy Exploration & Petroleum. Ook de arbeidsovereenkomst van financieel directeur Iwan Poerschke, die eind maart verloopt, zal worden verlengd. Hij blijft tot eind van dit jaar nog in deze functie. In een persbericht meldt Staatsolie dat over de opvolging van Waaldijk op korte termijn bekendmakingen zullen volgen.

Benoeming Agnes Moensi
De algemene vergadering van aandeelhouders heeft besloten dat bij het vacant komen van de functie van de financieel directeur per eind maart 2014, de Deputy Director Finance, Agnes Moensi-Sokowikromo, benoemd zal worden in deze functie. "Vanwege de verlenging van de arbeidsovereenkomst van de Director Finance zal de benoeming van mevr. A. Moensi-Sokowikromo per 01 januari 2015 geschieden", staat in het persbericht. Het besluit zal geformaliseerd worden tijdens een algemene vergadering van aandeelhouders eind maart.

In uitvoering of in voorbereiding zijn de projecten:
- het Raffinaderij-uitbreidingsproject (geplande start-up in oktober 2014)
- het Wageningen Ethanolproject, welke complementair is aan het Raffinaderij-uitbreidingsproject.
- de afronding van de tweede internationale lening.
- de voorbereiding en uitgifte van de tweede obligatielening van Staatsolie.
- de herinrichting van de topstructuur.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May