‘Tay Hori’ promoot sterke gezinnen en relaties
22 Feb 2014, 02:00
foto
Carl en Jane Breeveld overhandigen minister Moestadja het boek 'Tay Hori'.


Minister Soewarto Moestadja wil exemplaren van het boek' Tay Hori' van Carl en Jane Breeveld via het Centraal Bureau van Burgerzaken en het Nationaal Bureau Genderbeleid ter beschikking stellen van de gemeenschap. Hij ziet raakvlakken tussen de beleidsgebieden van deze afdelingen en de tips voor gezonde relaties en sterke gezinnen in het boek.

Onder het ministerie van Biza vallen onder meer huwelijken, de bevolkingsadministratie en genderbeleid, vandaar dat de schrijvers aan Moestadja een exemplaar van het boek hebben overhandigd, zegt het ministerie. Carl en Jane Breeveld begonnen met het geven van hun tips in het tv-programma ‘Gaan voor Goud'. Met 52 gouden tips aan echtparen hopen zij een bijdrage te leveren aan het gezond en sterker maken van relaties en gezinnen.

“Dit moet een aanzet zijn voor mensen om te gaan praten over hun relatie en daaraan meer inhoud te geven. Als er geen gezonde gezinnen zijn, belanden mensen vaak genoeg in de criminele sfeer. Dat betekent dat a oso no seti”, aldus Breeveld.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May