Politieke hypocrisie
20 Feb 2014, 17:00
foto


Patriottisme, nationalisme, corruptie (bestrijding) e.d. zijn slechts ‘mondvulling’ voor grote delen van het ‘korps dorpspolitici’! Onder de noemer van algemeen belang blijkt dat het bij deze lieden slechts gaat om puur eigen belang. Publiek geheim de vele gevallen/voorbeelden dat het een stelletje pseudo-nationalisten, landverraders, politiek hypocrieten, volksverlakkers, -uitbuiters zijn, blijkt uit het volgende.

Tigri-gebied
Anno 2014 quasi stoere taal uiten is slechts camouflage van een eigen politiek valen, nalaten en handelen. Op subtiele wijze hebben deze lieden overduidelijk laten blijken dat ze dit gebied reeds lang hebben ‘verkocht/weggegeven! Het bewijs is te vinden in NPS-propaganda uitgave ‘Verrichtingen Venetiaan 2005-2010 (pagina 11) en het NPS-informatieblad ‘Stabiliteit en Groei’ editie 5 , mei 2009. Deze zogenaamde nationalisten, soevereiniteitsbeschermers en verdedigers laten onder de noemer ‘een ieder, neen elke Surinamer moet kennis nemen van ons land’ u kennis maken met een Republiek Suriname zonder het Tigri-gebied.
Geen wonder dat in de afgelopen jaren geen stappen zijn ondernomen om enige beheersdaden in het Tigri-gebied te voeren.

Corruptie
Onvoorstelbaar – zonder enige schaamte – daarnaast durven stellen (anno 2014) dat er in 2004 (!), tijdens het bewind van ex-president Ronald Venetiaan een concept was ingediend. En alsmaar drogredenen aandragen om eigen politiek falen/nalaten goed te praten. Hypocrieter kan het niet door daarnaast nu te eisen: “wij willen dat deze wet (ontwerp anti-corruptiewet) terug moet werken, op zijn minst tot 2004 toen de eerste werd ingediend.!”

Aan het kiezersvolk stof tot nadenken bij het aanwijzen van hun volksvertegenwoordigers.


A.R. Ramdjielal
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May