KTPI-voorzitter Soemita: Partij is overwinnaar
16 Feb 2014, 00:00
foto
KTPI-voorzitter Willy Soemita


"De partij is de grote overwinnaar geworden in het geschil dat er was. De groep van ondervoorzitter Oesman Wangsabesari heeft de zaak ingetrokken bij de rechter. Iedereen heeft getekend. Wij hebben onze hoger beroep ook ingetrokken. De plooien zijn gladgestreken", zegt KTPI-voorzitter Willy Soemita aan Starnieuws.


De zaken zijn formeel afgehandeld bij de rechter. De gelederen zijn gesloten in het belang van de partij. Soemita is blij dat onderling een oplossing is gevonden waardoor er geen vonnis meer komt van de rechter. Dit is een duurzame oplossing volgens de KTPI-leider, waarbij het belang van de partij heeft geprevaleerd.

De volgende stap is dat het hoofdbestuur bijeen zal komen om zich over deze kwestie te buigen. Hierna zullen de structuren bijeen worden geroepen om verslag te doen en zich op te maken voor de komende verkiezingen. KTPI maakt deel uit van de Mega Combinatie. Nagegaan moet worden welke positie de partij zal innemen met het oog op de verkiezingen in 2015. Er worden aftastende gesprekken gevoerd, maar welke kant het op zal gaan, is nog niet duidelijk.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May