Top40 trakteert met Valentine
14 Feb 2014, 11:30
foto


In Top40 heeft 'love' de overhand. Het nieuwe nummer 1 heet 'Drunk In Love' van Beyonce en Jay Z. Op nummer 2 staat 'Paramaribo' van Kenny B en Jeffrey Spalburg die de afgelopen vier weken aan top was. De top 3 van deze week wordt afgesloten met 'Dhoom Machale' uit de Bollywood film Dhoom 3. Aditi Singh Sharma is de zangeres van nummer 3.

De knaller van de week (hoogste stijger) wordt gescoord door Jason Derulo: 'Trumpets'. Deze song kwam vorig week nieuw binnen op nummer 40 en is deze week gestegen naar 20.
Nieuw deze week in de Nationale Top40:
- Op #15: 'What Now' van Rihanna. De poku komt deze week het hoogst nieuw binnen en is daarmee de 'Arrogante Nieuweling'.
- Op 17: Komt 'Formidable' nieuw binnen. De artiest is Stromea en deze jonge belg heeft succes in Europa, ook met de videoclip van de song.
- Op 28: Een Surinaamse poku 'In Love' van Jamal. De love song met een stevige kaseko beat.
- Op 38: De vierde nieuwe song deze week is van Katy Perry. 'Dark Horse' is de titel en in Amerika is het de zoveelste nummer 1 voor de artieste.
- Op #40: De hekkensluiter van de Top 40 deze week is van Marc Anthony. Uit zijn Salsa album 3.0 is 'Cambio De Piel' de tweede hit.

Gefeliciteerd. Pudja Ramessar! Zij is de winnaar van de Facebook promotie die de afgelopen dagen werd gehouden op de FB-page van de Top40. Pudja mag samen met haar Valentine op rekening van de Top40 een weekend overnachten in Courtyard by Marriott.

Tot slot de nummers 1 uit de bijzondere lijsten:
Hindi – Dhoom Machale (Dhoom 3) – Aditi Singh Sharma
Pop Jawa – De Liefde Van M’n Leven – Jennifer Sanmoengin
Suripoku Hitshow – Paramaribo – Kenny B ft Jeffrey Spalburg
Gospel – I See See See – Eugene Main
Marron – Cookie – Jannie ft. Cyriel
Bigi Poku – Soema Habi Na Feest – Sabakoe
Latin – Cambio De Piel – Marc Anthony
Dance House – The Spark – Afrojack ft. Spree Wilson
Dancehall– Pull Up To Me Bumper – Konshens ft. J Capri
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May