Baarh wil 'sorry' horen van Hooghart
13 Feb 2014, 01:00
foto
Vakbondsleider Ronald Hooghart


Vakbondsleider Ronald Hooghart moet donderdagmorgen voor de rechter verschijnen. Advocaat Alwin Baarh heeft een kort geding aanhangig tegen hem gemaakt. Baarh wil dat Hooghart hem zijn verontschuldigingen aanbiedt, omdat hij hem publiekelijk 'fufurman' genoemd heeft. Baarh stelt dat hij geen dief is en voelt zich in zijn goede naam en eer aangetast.


Hooghart zegt aan Starnieuws dat hij geen advocaat in de arm zal nemen. "Ik zal mijn eigen zaak verdedigen. Ik zal de rechter uitleggen waarom ik de man een 'fufurman' heb genoemd", zegt de vakbondsleider. Hij had in een interview met Apintie Baarh flink aangepakt en gesteld dat hij een dief en een verrader is.

Baarh had Hooghart een brief geschreven in de kwestie waarbij de casino's en organisatoren van kansspelen de Nationale Loterij moeten betalen voor diensten. Zij moeten ook toegelaten worden bij de trekking. Baarh is raadsman van de ondernemers die volgens Hooghart onder toezicht van de Nationale Loterij de trekkingen moeten verrichten. De vakbondsleider merkt op dat hij zich niet zonder slag of stoot gewonnen zal geven, maar hij zal zijn hoofd buigen voor het vonnis van de rechter.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May