Korpschef opent afdeling Rijbewijzen en politiepost Apoera
12 Feb 2014, 03:00
foto


Korpschef Humphrey Tjin Liep Shie zal de afdeling Rijbewijzen in Nieuw Nickerie en de politiepost te Apoera vrijdag officieel in gebruik nemen. Tjin Liep Shie verricht de opening van de afdeling Rijbewijzen in Nieuw-Nickerie om 8:00 's morgens, waarna hij verder reist naar Apoera voor de officiële ingebruikname van de politiepost. Dit deelt de gewestelijk politiecommandant Stanley Benschop mee.

De politietopper van Nickerie zegt dat de ingebruikname van de afdeling rijbewijzen een mijlpaal is. Aan de realisatie hiervan is geruime tijd gewerkt. Enkele technische zaken moesten nog in orde gemaakt worden. Hij geeft aan dat het om een corruptie gevoelige afdeling gaat. Daarom zal de controle streng zijn.

De kandidaten die slagen, zullen binnen een uur over hun rijbewijs kunnen beschikken. Het maandenlang wachten op een rijbewijs zal tot het verleden behoren. Ook districtscommissaris Armand Jurel is blij met de officiële opening van de post. Dit betekent dat de politie beter geaccommodeerd zal zijn en ook de diensten aanzienlijk verbeterd zullen worden, meent Jurel.

ASP
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May