Jannah zingt voor fondsen 'Het Blauwe Nest'
11 Feb 2014, 12:00
foto
Denise Jannah


Denise Jannah draagt bij om een warm nest te bieden aan personen die tijdelijke of permanente ondersteuning of verzorging nodig hebben. Ze treedt morgen op voor bejaarden en kinderen van 2,5 tot 4 jaar.

Jannah is in Suriname voor de voorstelling ‘Kid Dynamite’ en zal voor deze keer haar zangkunsten brengen naar het zorgcentrum ‘Het Blauwe Nest.’ Het centrum vindt het belangrijk dat haar bewoners regelmatig van cultuur en ontspanning worden voorzien. De bewoners bezoeken maandelijks diverse concerten en culturele activiteiten.

Voor het speciaal concert van Jannah brengt het centrum de ouderen en kinderen bijeen. De organisatie gaat uit van de wetenschap dat vooral seniorenburgers geestelijk geprikkeld raken en actiever blijven door om te gaan met kinderen. Behalve ontspanning voor de bewoners, moet het concert fondsen opbrengen voor een lift. De vraag naar opvang in ‘Het Blauwe Nest’ is groot, maar het centrum kan niet voldoen aan deze behoefte. De kamers op de eerste etage kunnen op dit moment alleen worden bereikt met een trap, wat het moeilijk maakt voor veel bejaarde en zorgbehoevende mensen. Om deze kamers te gebruiken is een lift noodzakelijk.

De voorstelling van Jannah is gratis en toegankelijk voor een ieder. Bij de ingang krijgen de bezoekers de kans om een vrijwillige bijdrage te leveren.

Het concert wordt gehouden van 10.00 tot 13.00 aan de Titostraat 74 te Uitvlugt.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May