Badal ontvangt Caribische prijs voor video over water
08 Feb 2014, 08:00
foto
Soender Badal (links) met zijn prijs. Naast hem Riad Nurmohamed en Richenell Small.


Soerinder Badal, belast met de voorlichting van Multi Purpose Corantijn Project in Nickerie, heeft een prijs gekregen voor een video over water. Hij had meegedaan aan de Caribische Media Award van de Global Water Partnership. Badal maakte een documentaire over het belang van water en de samenwerking tussen verschillende betrokkenen in Nickerie.

De hoofdprijs ging naar Milton Coy, een journalist en manager van GTC Radio in Grenada met meer dan dertig jaar ervaring in de media. Ook Desmond Brown uit Jamaica die freelancer is voor onder andere Inter Press Service is in de prijzen gevallen.

Badal kreeg vrijdag de prijs overhandigd van vice chairman van Global Water Partnership Caribbean Riad Nurmohamed. Hij is ook docent aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Badal ontving in bijzijn van zijn directeur Richenel Small zijn prijs. Hij kreeg US$ 500, een trofee en een certificaat voor zijn productie. De Global Water Partnership Carribbean heeft als hoofddoel het ondersteunen van duurzaam gebruik en beheer van watervoorraden en het stimuleren van integraal waterbeheer. Journalisten in het Caribisch gebied worden aangemoedigd om de aandacht te vestigen op water en onderwerpen die hiermee te maken hebben.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May