Multifunctionele hal moet in behoefte Wageningen voorzien
05 Feb 2014, 04:00
foto
De eerste rij stenen voor de multifunctionele hal in Wageningen zijn gelegd. (Foto: min. Biza)


Wageningen krijgt een multifunctionele hal. Minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken heeft de eerste steen voor het gebouw gelegd. De hal moet voorzien in de educatieve, recreatieve, culturele en sociale behoeften van de samenleving van het woongebied.

Bij de bouw wordt gewerkt volgens de gotong-rotong-gedachte, samenwerking door de gemeenschap zelf, onder technische begeleiding. De hal is begroot op US$ 115.000, verdeeld in tien bouwposten.

Julio Gerard, die de districtscommissaris heeft vertegenwoordigd bij deze activiteit, heeft een beroep gedaan op de bewoners van Wageningen om niet aan de kantlijn te staan, maar de handen uit de mouwen te steken. “Wij hebben trekkers nodig in Wageningen. Het komt goed met Wageningen, ook gelet op de komende ontwikkelingen.” Hij heeft de bewoners gevraagd die positieve impuls te blijven geven voor de toekomst.

Stichting Pah-Dipo staat achter dit project en zegt dat zij donaties en ondersteuning van zowel het bedrijfsleven als de regering verwacht om haar initiatief tot een goed eind te brengen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May