Somohardjo voor twee weken naar Aziatische landen
25 Jan 2014, 21:30
foto
Paul Somohardjo, voorzitter Pertjajah Luhur.


Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur, gaat de komende twee weken verschillende Aziatische landen aandoen. Hij zal eerst van Nederland naar Indonesië gaan. Hij doet ook China en India aan."Ik ga voor partijzaken en om promotiemateriaal aan te schaffen en ga de netwerken versterken. Laat mij gelijk erbij zeggen dat ik niet op kosten van de Staat reis", zegt Somohardjo aan Starnieuws.

De politicus merkt op dat zijn partij diverse contacten heeft in de Aziatische landen. "Wij hebben ook prefabwoningen besteld uit China. Er zijn mensen die bestellingen hebben geplaatst. Maar het bouwen van de huizen kan pas beginnen wanneer de terreinen beschikbaar zijn en de financiering rond is", legt Somohardjo uit.

De coalitieleider is ook in gesprek met het managementteam van de 'Landelijke Woningbouw' van de regering. Ook via dit project zullen huizen in Commewijne worden gebouwd door Pertjajah Luhur. Somohardjo zegt dat wanneer hij terug is, begonnen zal worden met het ontbossen van het terrein in Commewijne waar 1200 kavels bouwrijp gemaakt zullen worden. "Terwijl ik in het buitenland ben, gaat het politiek werk hier door, want de trein draait op volle toeren", zegt Somohardjo die verschillende kernen in diverse districten heeft geïnstalleerd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May