Oom riskeert vijf jaar cel voor misbruik driejarige
24 Jan 2014, 06:00
foto


Tegen de verdachte die het slachtoffertje van drie jaar misbruikt zou hebben op 30 mei heeft officier van justitie, Reshmi Rathipal, op de rechtszitting donderdag een celstraf van vijf jaar geëist. De verdachte is oom van het kind. De oma van het slachtoffer liet het meisje bij hem achter op die bewuste dag.

De verdachte ontkent dat hij schuldig is. Hij zegt dat hij het kind niet misbruikt heeft. Het medische rapport heeft uitgewezen dat het kindje geen maagd meer is. Volgens Rathipal gaat het om een zeer ernstig feit. Het kind weet niet eens wat haar overkomen is, omdat zij nog geen seksuele gevoelens kent. Het kindje vertelde haar moeder over de seksuele handelingen van de verdachte. De moeder schakelde haar man, de vader van het kind in, die aangifte bij de politie deed.

Nadat de verdachte de seksuele handelingen met het kind had gepleegd, gaf hij haar een kwartje om een snoepje te kopen. De vrouw die de snoep verkocht, bevestigde dat het kind inderdaad met een kwartje kwam voor snoepgoed. Op 13 februari wordt deze zaak verder behandeld.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May