Urenlange file op de brug door olietruck op de berm (update)
22 Jan 2014, 20:40
foto
De olietruck is in de berm gezakt en is niet gekanteld. Er is ook geen lekkage van olie geweest.


Een olietruck aan de voet van de Wijdenboschbrug heeft vandaag weer gezorgd voor een urenlange file. Ondernemer Roy Boedhoe zegt aan Starnieuws dat door toedoen van een politieambtenaar van de motorbrigade het probleem is ontstaan. De truck moest aan de kant en is daardoor gezakt in de berm. De politie is aan beide zijden van de brug bezig om assistentie te verlenen. Tot nu toe staat er aan beide kanten een lange file bij de brug. De file begint tot aan de Saramaccastraat.

Het is de politie gelukt om de situatie nu enigszins onder controle te krijgen. Meer dan vijftien trucks moeten de brug over. Politieagenten zijn bezig met het regelen van het verkeer ter plekke. De vrachtwagens zullen met tussenpozen de brug op kunnen. Boedhoe is boos op de politie. "De agent heeft de auto gedirigeerd naar de berm en is weggereden. Er is geen olie gelekt, maar de benzinegeur verspreid zich automatisch", legt Boedhoe uit.

"Ik sta hier langer dan een uur in de file en er komt nauwelijks beweging in", zegt een automobilist geïrriteerd aan Starnieuws. Een vrachtwagen heeft maandag ook voor paniek gezorgd op de Wijdenboschbrug, toen de remmen het plotseling begaven en de bestuurder met volle vaart richting de rotonde reed. Eerder op de dag, rond 13.00 uur begaven de remmen van een truck zich op de brug. De vrachtwagen rolde achteruit waardoor drie voertuigen schade opliepen. Mensen zijn behoorlijk kwaad over de chaotische situatie. Langzaam komt er nu beweging op de brug, maar aan de Van 't Hogerhuysstraat komt er nog niet veel schot in de zaak.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May