Politiebond stapt over naar andere bouwkavels
15 Jan 2014, 10:00
foto


De politiebond heeft officieel besloten om over te stappen naar andere bouwkavels. De ruim driehonderd bouwkavels te Vredenburg serie B worden afgezegd, omdat er geen garantie is voor een goed afwateringssysteem. De percelen komen vaak blank te staan en de politieambtenaren willen geen bouwkavels meer in dit gebied. Dit zegt voorzitter van de Surinaamse Politiebond, Robby Ramjiawan aan Starnieuws.

Ramjiawan merkt op dat er een ander alternatief is en dat de meeste leden daar een kavel gekocht hebben. Deze percelen liggen te Vredenburg serie A, waar ze opgehoogd en bouwklaar zijn. Daarnaast doet het afwateringssysteem het goed, deelt Ramjiawan mee.

De bondsvoorzitter benadrukt dat er ook te Meerzorg langs de hoofdweg ruim 87 bouwkavels zijn. Hier zijn er zelfs uitbreidingsmogelijkheden en kunnen er nog tweehonderd kavels bouwklaar geleverd worden. Volgens Ramjiawan hebben de politieambtenaren genoeg keus en komt er geen stagnatie in het proces. De politietopper benadrukt dat het erg belangrijk is dat percelen hoog liggen en dat vooral het afwateringssysteem goed functioneert, zodat de politieambtenaren in de toekomst geen problemen ondervinden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May