SLM lanceert app op vakantiebeurs Utrecht
14 Jan 2014, 13:30
foto
SLM-vicepresident Commercial Affairs Clyde Cairo (tweede van links) op de vakantiebeurs in Utrecht.


De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij heeft op de vakantiebeurs in Utrecht vandaag de officiële 'Surinam airways app' gelanceerd. Dit deelt vicepresident Commercial Affairs van de SLM, Clyde Cairo, desgevraagd vanuit de beurs mee aan Starnieuws. De Surinam Airways applicatie informeert reizigers en belangstellenden uitvoerig over actuele reisinformatie, SLM nieuws en wetenswaardigheden over Suriname en overige bestemmingen.

De SLM app is gratis beschikbaar voor iOS en Android en te downloaden via de Appstore en Google Play. De SLM app is te gebruiken op smartphone en tablet. Cairo zegt dat met de lancering van deze app de reizigers nog beter te kunnen informeren met actuele reisinformatie.

Via de app worden de gebruikers ook als eerste op de hoogte gebracht van speciale actietarieven. Via de app kunnen reizigers ook online boeken en online inchecken. De lancering op de beurs vanmiddag is enthousiast ontvangen. Vandaag was de beurs speciaal bestemd voor genodigden en mensen uit de reisbranche. Morgen wordt het publiek verwelkomd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May