Staatsolie schenkt pick-up aan commissariaat Saramacca
14 Jan 2014, 05:00
foto
Dc Ramdhani neemt de pick-up in ontvangst van Widjai Jungerman van Staatsolie. (Foto: BIC Saramacca)


Staatsolie heeft opnieuw een schenking gedaan aan het districtscommissariaat van Saramacca. Deze keer is het een vier ton dumping pick-up. Districtscommissaris Aroenkoemar Ramdhani mocht de pick-up in ontvangst nemen. Deze vrachtwagen zal ingezet worden om het vuil van het district op te halen.

Ramdhani bedankt Staatsolie voor deze geste en zegt zuinig ermee om te zullen gaan. “Het districtscommissariaat had in 2013 al een beroep gedaan op Staatsolie voor een 4 ton dumping pick-up. Deze wens is in vervulling gegaan. Voor deze pick-up moeten er rekken worden gemaakt en geplaatst, waardoor het mogelijk zal zijn om in de wooncentra Jarikaba, Creola, Kampong Baroe en Damboentong het huisvuil op te halen”, deelt Ramdhani mee.

Sedert tweede helft van 2013 wordt in Saramacca het vuil door het ministerie van Openbare Werken, directoraat Openbaar Groen opgehaald. Ramdhani benadrukt dat er intensief naar mogelijkheden gezocht is, zodat huisvuil opgehaald kon worden. De dc hoopt dat bewoners van het district bewuster worden en dat zij veel beter met het vuil zullen omgaan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May