Monorath en Nasibdar praten deze week over Nieuw Suriname
13 Jan 2014, 07:00
foto


Deze week zal Nieuw Suriname-topper Harish Monorath in contact treden met voorzitter John Nasibdar om te praten over de toekomst van de partij. Beiden zeggen dat in belang van de partij ze bereid zijn met elkaar van gedachten te wisselen over hoe het verder moet. De rechter heeft besloten dat de verkiezing waarbij Nasibdar herkozen is als voorzitter niet rechtsgeldig is.

Nasibdar en Monorath zijn zich ervan bewust dat de impasse die vanaf 2010 duurt, alleen doorbroken kan worden als samengewerkt wordt om een bestuursverkiezing uit te schrijven. De statuten van de partij schrijven voor dat het dagelijks bestuur een algemene ledenvergadering moet uitschrijven. Aangezien de bestuursleden in beide kampen vertegenwoordigd zijn, moeten ze een akkoord bereiken over de te nemen stappen.

Met het oog op de algemene verkiezingen van 2015 heeft Nieuw Suriname weinig tijd. De structuren van de partij hebben niet goed kunnen functioneren door verdeeldheid in de politieke organisatie. Nasibdar en Monorath zijn bereid om te werken aan een oplossing. Het besluit is genomen om met elkaar te praten. De concrete stappen volgen deze week.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May