NDP-top domineerde uitreiking bereidverklaringen Wanica
12 Jan 2014, 22:00
foto
Minister Steven Relyveld reikt een beschikking uit.


Tijdens de ceremonie bij de uitreiking van de grondbeschikkingen aan 316 personen uit Wanica zaterdag, was de NDP-top sterk vertegenwoordigd. Opvallend was dat veel personen die in aanmerking kwamen voor de bereidverklaringen in de kleuren van de paarse partij waren gestoken. Onder de toppers bevonden zich ook Ramon Abrahams, Rashied Doekhie, Clary Linger als afgezant van de president, de directeur van Buitenlandse zaken Ellen Naarendorp, NDP-parlementariërs uit Wanica Theo Vishnudatt en Amzad Abdoel.

De conferencier was het in paars gestoken NDP-assembleelid Joan Dogojo. Minister Steven Relyveld van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer werd aangekondigd als de NDP-minister. Ook zijn collega Rabin Parmessar, die belast was met de politieke coördinatie van de partij in Wanica, vervulde een spreekbeurt tijdens de uitreiking.

De masten van de wegen die leiden naar het voetbalveld te Sunny Point, waar de uitreiking plaatsvond, waren met NDP-vlaggen versierd. De uitreiking was compleet een NDP-aangelegenheid, hoewel ook minister Alice Amafo van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (ABOP) het woord voerde. Het was de bedoeling dat president Desi Bouterse aanwezig zou zijn bij de uitreiking. Hij bleek later de grote afwezige te zijn.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May