Nasibdar wacht telefoontje Monorath af
12 Jan 2014, 12:00
foto
John Nasibdar, voorzitter van Nieuw Suriname


John Nasibdar, voorzitter van Nieuw Suriname, is bereid om met partijtoppers Harish Monorath, Premdew Lachman en anderen, in dialoog te treden. "Wij moeten deze zaak oplossen, want het gaat om de partij. Ik wacht het beloofde telefoontje van Harish af. In de partij hebben wij geen vijanden", zegt Nasibdar aan Starnieuws.

De rechter heeft de verkiezing die Nasibdar gehouden heeft binnen Nieuw Suriname opgeschort, omdat deze niet rechtmatig heeft plaatsgevonden. Nasibdar zegt dat hij dan voorzitter blijft, want de partij kan niet stuurloos zijn. Hij was al belast met de leiding van de partij. De groep onder leiding van Monorath had een kort geding aanhangig gemaakt tegen het bestuur-Nasibdar.

"Ik heb het vonnis nog steeds niet op papier, maar deze slepende kwestie moet worden opgelost. Ik ben bereid om te praten. De verkiezingen zijn in aantocht en de partij moet verder", stelt Nasibdar. Hij zegt dat Nieuw Suriname in Wanica, Nickerie en Saramacca duidelijk is gegroeid. Ondanks de interne strubbelingen hebben leden zich ingezet. Nasibdar merkt op dat de gelederen gesloten moet worden en de partij zich moet voorbereiden op de komende verkiezingen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May