Moestadja: harmonie en respect essentieel voor ontwikkeling
10 Jan 2014, 20:00
foto
De nieuwe directeur van de WICS, Adel Ali Khalifa Sahem en minister Soewarto Moestadja wisselen geschenken uit. (Foto: Biza)


De World Islamic Call Society (WICS) heeft een nieuwe directeur. Adel Ali Khalifa Sahem heeft vandaag een bezoek gebracht aan minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken (Biza). Hij volgt Aboul Ghasem El Mabrouk op.

Sahem is optimistisch over de voortzetting van de goede relatie van zijn organisatie met Suriname. Moestadja heeft hem alle steun toegezegd. De minister wees bij de kennismaking op het plurale karakter van de Surinaamse samenleving en gaf aan dat hierin rust, harmonie en respect de boventoon voeren. “Dit is essentieel in de ontwikkeling van de samenleving”, benadrukte hij.

Het hoofdkwartier van de WICS is gevestigd in Tripoli, Libië. De WICS is sinds 1987 in Suriname en houdt zich bezig met de verspreiding van de Islam. Ook heeft ze onder andere bijgedragen aan het uitvoeren van maatschappelijke projecten zoals de Anti Malaria Campagne, meldt de voorlichting van Biza.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May