Politiemeldingen uit West-Suriname
06 Jan 2014, 17:00
foto


Bedreiging met jachtgeweer
De 46-jarige Roy, S. is aangehouden door de politie van Coronie. Hij heeft zijn wederhelft met een geladen jachtgeweer bedreigd. Het echtpaar had ruzie en Roy S. probeerde op deze manier het geschil in zijn voordeel te beslechten. Het jachtgeweer met bijbehorende munitie is door de politie van Coronie in beslag genomen. Roy S. blijft vast gedurende het onderzoek.

Snelheidscontrole
In Coronie werd in het weekend snelheidscontrole uitgevoerd door de plaatselijke politie. Op bekeuringen van overschrijding van de maximum snelheid, zijn negen rijbewijzen ingevorderd. Voorts is SRD 3.000 aan boete geïnd bij de verkeersovertreders.

Smokkel
De politie van Burnside in het district Coronie heeft gisteren een verdachte aangehouden. De 64-jarige Patricia W. heeft zich schuldig gemaakt aan het smokkelen van een hoeveelheid melasse uit Guyana naar Suriname. Zij is na betaling van een boete heengezonden.


Drugs
De 39-jarige Guyanees Brain K. is samen met zijn chauffeur Herman, R. door de politie ingerekend. Brain K. heeft goederen, waarin marihuana verborgen zat, vanuit Guyana, Suriname binnengesmokkeld. Bij onderzoek door de politie bleek dat er zestien blikken, inhoudende marihuana met een totaal gewicht van 3774 gram, tussen de goederen waren geplaatst. Herman R. is gearresteerd op verdenking van medeplichtigheid aan overtreding van het smokkeldecreet en de wet op verdovende middelen, meldt de voorlichting van de politie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May