Rusland vraagt ondersteuning voor zware job
01 Jan 2014, 14:50
foto
Andy Rusland, de nieuwe minister van Financien. (Foto: René Gompers)


Andy Rusland, de nieuwe minister van Financiën, vraagt ondersteuning om zijn zware taak op dit departement tot een goed einde te kunnen brengen. Hij werd vanmiddag beëdigd door president Desi Bouterse. De belangstelling voor deze eerste formele handeling van Bouterse op nieuwjaarsdag was bijzonder groot.

Rusland zegt zich bewust te zijn van de onstuimige wateren waarin het schip van de Staat zich bevindt. Hij is als raadsadviseur van de commissie Financiën goed op de hoogte van de route die het schip moet afleggen om de eindbestemming te kunnen bereiken. Hoewel Rusland weet dat er bergen werk te verzetten is, is hij optimistisch gestemd.

De nieuwe minister merkt op dat hij invulling zal helpen geven aan het doel dat de president nastreeft met als leidraad het rechtvaardigheidsbeginsel. Hij is zeer ingenomen met het vertrouwen dat in hem is gesteld en dat hij een rol hierin mag spelen. Rusland bedankte zijn echtgenote voor de steun die zij heeft gegeven om deze moeilijke job te aanvaarden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May