Somohardjo: Geen rancune tegen NDP
29 Dec 2013, 14:00
foto
Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur


Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur, zegt aan Starnieuws dat hij niet uit rancune de 'owru yari' bijeenkomst van de Nationale Democratische Partij (NDP) zaterdagavond niet heeft bezocht. Er was al een familiebijeenkomst gepland, waar hij de voorkeur aan heeft gegeven.

"Ik heb een zware delegatie gestuurd naar de vergadering", merkt Somohardjo op. Ondervoorzitter tevens minister Soewarto Moestadja heeft ook het woord gevoerd op het NDP-podium. Bij de viering van het 15-jarig bestaan van Pertjajah Luhur was de NDP afwezig. Er was ook geen bericht van verhindering gestuurd.

Somohardjo legt uit dat in de familie, toen zijn ouders nog leefden, wekelijks familieberaad was. "Wij kwamen bijeen en bespraken de zaken binnen de familie. Wij vroegen ook elkaars mening over diverse zaken. Als wij onderling ruzie hadden, vroegen onze ouders om de zaak bij te leggen. Dus een familiebijeenkomst is voor mij belangrijk", vertelt Somohardjo.
Hij deelt mee dat de coalitietop van 2e kerst verschoven was naar vandaag. De coalitietoppers plegen een evaluatie over het haast afgelopen jaar.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May