Soemita vraagt om elkaar niet te overheersen
29 Dec 2013, 03:00
foto
KTPI-voorzitter Willy Soemita. (Beeld: René Gompers)


De voorzitter van de KTPI, Willy Soemita, heeft op de 'owru yari' bijeenkomst van de NDP aangegeven dat mensen elkaar niet moeten overheersen. Zich richtend tot NDP-voorzitter Desi Bouterse, zei Soemita dat er gesproken moet worden met elkaar. De dingen die gezegd worden, moeten ook echt gemeend zijn.

Soemita vroeg zijn gehoor om de balans op te maken aan het eind van het jaar. "We moeten ons bovenal afvragen, hoe hebben we geleefd met elkaar. Hoe hebben wij elkaar behandeld. Hoe is het overgekomen bij u. Hoe is het overgekomen bij ons allemaal", zei de KTPI-voorzitter, die deel uitmaakt van de Mega Combinatie.

De politicus haalde aan dat geen enkele regering in de wereld een programma volledig afmaakt. Er zijn altijd omstandigheden en situaties die maken dat niet alle voornemens uitgevoerd kunnen worden. Soemita vroeg om elkaar te vergeven voor de fouten die gemaakt zijn en een nieuw begin te maken in 2014. Hij merkte op dat "wij weten wat er in 2015 zal gebeuren", doelende op de verkiezingen. Hij benadrukte dat het doel waar het om gaat, is ontwikkeling brengen voor het land om welzijn voor het volk te kunnen realiseren.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May